avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 758 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Bilet la ordin
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Bilet la ordin

Bună seara. Cum pot recupera biletul la ordin lăsat garanție la pay Point, în condițiile care sun la ei de 2 luni, spun ca e la agent, dar ca e în concediu, menționez ca nu am nici o datorie fata de ei, am predat și aparatul, va rag frumos sa ma îndrumați cum sa procedez multumesc

Alte discuții în legătură

Despre paypoint si bilete la ordine arh_hadi arh_hadi Am un minimarket si anul trecut am instalat un aparat paypoint. La incheierea contractului a trebuit sa le emit un bilet la ordin de 7000ron. Ulterior am aflat ... (vezi toată discuția)
Pay point comision facturat cu sau fara tva? loredanaalina loredanaalina Intr-un magazin alimentar (caen 4711) se instaleaza un aparat pay point. Cei care se ocupa de pay point au cerut un bilet la ordin pentru suma de 5000 ... (vezi toată discuția)
Contract comercial, bilet la ordin in alb drept garantie tatiana_toma tatiana_toma Buna seara, am incheiat si eu cu Pay Point un contract in luna decembrie 2013, am semnat, stampilat si pus la dispozitie un bilet la ordin in alb(drept ... (vezi toată discuția)