Am o situatie un pic ciudata. Un teren pe care se aflau o casa pe o parte si niste anexe pe cealalta parte. Am obtinut atat autorizatie de desfiintare cat si autorizatie de construire pentru noul imobil.
Problemele apar cu unul din vecini, de pe partea cu anexele. Acestea erau construite la calcan, lipite de casa vecina. Acum se ridica cu pretentii ca as fi obligat sa ii tencuiesc SI termoizolez peretele ramas "gol". De asemenea reclama ca din vina mea (nu inteleg cum) i se infiltreaza apa in pivnita atunci cand ploua. Vorbim de o casa veche, de caramida, cu fundatie de caramida din cate am putut sa imi dau seama.
Intrebarea este, strict dpdv legal, sunt intr-adevar obligat sa ii fac vreo lucrare la casa?
Probleme cu vecinul
lucia58
Va rog sa ma sfatuiti ce sa fac.ocuiesc in casa parinilor mei care sunt decedati ,casa cand a fost cumparata de parintii mei avea unul din pereti comun cu un ... (vezi toată discuția)
O mare dilema
daniela.ilea
Daca ma poate ajuta cineva ,detin o casa batraneasca cu un front stradal de 7 m dar in spate se lateste curtea ajungand la 13 m ,doresc sa construiesc o casa ... (vezi toată discuția)