avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 456 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... comisioane bancare - virament poprire
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

comisioane bancare - virament poprire

Cine este obligat sa plateasca comisionele bancare in cazul viramentului popririi. Angajatorul retine din salariul si face viramnet catre executor. Banca retine un comision. Acel comision nu este foarte mare, dar adunat pe mai multe luni (in functie cat de mare este perioada pe care se intinde porirea) si adunat de la mai multi angajati se strange o suma frumoasa.

Alte discuții în legătură

Buna ziua! angajatorul, in calitate de tert poprit, vireaza lunar ... Buna ziua! Angajatorul, in calitate de tert poprit, vireaza lunar sumele poprite din salariilor salariatilor-debitori in contul indicat de executorii ... (vezi toată discuția)
Executare silita buiavasi buiavasi buna ziua! as dori sa stiu daca in cazul in care executorul judecatoresc a trimis adresa de ridicare a popririi pe cont banca este obligata sa ridice poprirea ... (vezi toată discuția)
Deblocare conturi la executare silita fanny000 fanny000 Buna ziua,am o proprire pe conturi,conturile sunt blocate suma datorata deja a fost retrasa si inca mai mult pe deasupra .Ce trebuie facut sa mi deblocheze ... (vezi toată discuția)