avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 522 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Deductibilitate cheltuieli cazare telemunca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Deductibilitate cheltuieli cazare telemunca

buna ziua,
As dori sa aflu parerea unui specialist referitoare la un salariat angajat cu contract de telemunca, care isi desfasoara activitatea de telemunca in alta localitate decat cea a sediului firmei: As vrea sa aflu daca cheltuielile de transport (avion/ masina) si de cazare sunt deductibile fiscal pt transferul sau lunar la sediu firmei (cam 2-3 zile pe luna)? Multumesc anticipat!
Ultima modificare: Marți, 25 Septembrie 2018
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Avantaj salarial - decontare transport salariat aflat in telemunca AndradaCristu AndradaCristu Avantaj salarial - decontare transport Salariat aflat in telemunca, lucreaza din localitatea X, sediul companiei fiind in localitatea Y. Salariatul trebuie ... (vezi toată discuția)
Locul cercetarii disciplinare avocatbadea avocatbadea In situatia unui salariat al unei companii multinationale, care are locul de munca la o filiala din Romania, intr-o localitate X, care este LOCUL in care va fi ... (vezi toată discuția)
Cat este de corect? iuli-ana iuli-ana firma deconteaza abonamentele pt. deplasarea angajatilor tesa de la serviciu acasa, la unii pe mijloacele de transport in comun, la alti le da bonuri de ... (vezi toată discuția)