avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 640 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Teren ocupat abuziv
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Teren ocupat abuziv

Am descoperit in niste harti/schite de la primarie ca vecinul a ocupat abuziv o suprafata din terenul intial detinut de bunicii mei. In timpul in care bunicii nu au locuit casa si curtea vecinii au ingradit o suprafata de 65 mp. si au ridicat constructii. Am primit de la bunici prin vanzare cumparare casa si terenul, dar fara suprafata ocupata abuziv, asta pentru ca cei de la cadastru nu au consultat hartile din primarie si au prins casa si terenul fara suprafata furata. Ce trebuie sa fac pentru a intra in posesia suprafetei de teren ocupate abuziv de vecin?

Alte discuții în legătură

Tulburare de posesie? gina vornicu gina vornicu Buna ziua! Sunt medic de familie in rural si vecinul cladirii dispensarului unde imi desfasor activitatea a ocupat abuziv acum 5 ani 300 mp din terenul ce ... (vezi toată discuția)
Modificare titlu de proprietate angela_mihaescu angela_mihaescu Buna ziua, va rog din suflet sa ma ajutati cu urmatoarea speta. Eu (M.A.) si fratele meu (M.M.) am ramas singurii mostenitori dupa moartea bunicului (M.S.) ... (vezi toată discuția)
Mostenire, drept de proprietate dumitrugj dumitrugj buna ziua , am si eu o intrebare :ma poate lamuri cineva cu privire la registru agricol,registru parcelelor cu pozitie,rol ,vecini cat are fiecare curti ... (vezi toată discuția)