avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 640 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Preaviz contract de munca pe perioada determinata
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Preaviz contract de munca pe perioada determinata

Buna ziua. Am in contract de munca pe perioada determinata de 3 luni ( proba) in care scrie ca trebuie sa dau un preaviz de 20 zile in cazul de demisie. Avand in vedere ca este contract pe perioada determinata se poate demisiona decat cu notice fara preaviz de 20 zile sau este nevoie de preaviz? Mentionez ca functia ocupata este de casier. Va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:23, 5 Octombrie 2018
Buna ziua. Contractul este pe perioada determinata de 3 lunii sau este pe perioada nedeterminata dar cu perioada de proba de teri lunii?
determinata de 3 luni, pe perioada cuprinsa intre ....si....
Ultima modificare: Vineri, 5 Octombrie 2018
Mirana11, utilizator
Si in cazul acestui contract de munca ce perioada de proba aveti stipulata? Va aflati in aceasta perioada?
Da ma aflu in aceasta perioada.
Care este data inceperii activitatii ?

Alte discuții în legătură

Contractul de munca si demisia speranta1977 speranta1977 Buna ziua, M-am angat de curand si am incheiat un contract de munca pe perioada nedeterminata in care este stipulat ca perioada de proba este de 90 zile , ... (vezi toată discuția)
Bună, am încercat sa vb cu angajatori în privința plecării ... Mirecata Mirecata Bună, am încercat sa vb cu angajatori în privința plecării mele fără preaviz după cum știți vam prezentat într-o întrebare anterioara situația mea ... (vezi toată discuția)
Angajat cu perioada de proba 3 luni - vreau sa imi pun demisia, trebuie sa mai stau in preaviz? elmauss elmauss buna seara, lucrez la o societate in perioada de proba de 3 luni , incepand din 9 ianurie a.c. si am gasit un job mai bun drept urmare vreau sa imi pun ... (vezi toată discuția)