Va rog frumos sa ma ajutati si sa ma îndrumati intr o situatie destul de delicata cu o fetita de numai 7 luni, operata pe cord si niste parinti care nu au nici dupa ce sa bea apa.
Nu vreau sa i judec...mama are 16 ani si tatal 28, iar acum o luna fetita a fost operata pt o malformatie, iar exact acum o saptamana au trimis o cu ambulanta in orasul unde s a nascut. Eu am mers la fetita din momentul operatiei în fiecare zi, iar din fam niciunul dintre parinti sau bunici nu s au facut vazuti. Am fost personal sa discutam cu directorii Dgaspc si centrului de plasament, parintii sunt la aprox 50 km de oras, si abia astazi dupa 8 zile s au dus sa o vada. Noi am cerut plasament de urgenta pt fata, insa parintii au refuzat sa o dea in Bucuresti ca nu o mai pot vedea. Nici nu iau acasa, dar nici nu o dau. Fetita urmeaza sa fie operata pt a doua oara, are nevoie de recuperare prin kinetoterapie si trebuie sa faca control periodic, iar in orasul respectiv nu exista o sectie cu specializare pt malformatia pe care o are, deci trebuie adusa la Buc la Marie Curie. Noi stam la 5 min de acest spital si am putea sa o ajutam din toate pct de vedere. Fata a ramas in continuare in centru, iar pt ea sunt multi pasi pe loc. Credeti ca exista vreo solutie sa o putem ajuta?