avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 758 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Închidere cont poprit ANAF pt CAS neachitate ca PFA
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Închidere cont poprit ANAF pt CAS neachitate ca PFA

Bună ziua,
As dori un model NOTIFICARE bancară de închidere cont poprit de catre ANAF pt o presupusă datorie CAS neachitata ca PFA. Mentionez refuzul băncii de a închide contul până la stingerea datoriei si perceperea de taxa lunară in cuantum de 7 lei. Cunosc legislația în vigoare,dar consider că la încheierea contractului de colaborare cu banca am fost 2 parteneri ci nu un "menaje a trois". Am nevoie de această notificare pt reclamație la ANPC.

Multumesc
Dana Serediuc

Alte discuții în legătură

Cont societate porpit de catre anaf cesar cesar Buna ziua,doamnelor,domnilor.Va rog daca sunteti amabili sa ma ajutati in situatia aceasta- am contul societatii poprit din data de 06.02.2014 de catre ANAF,eu ... (vezi toată discuția)
Inchidere cont cu poprire deschis la banca Anais84 Anais84 Buna ziua, Ajutati-ma va rog si pe mine cu articole din lege care imi permit solicitarea inchiderii contului personal deschis la o banca comerciala din ... (vezi toată discuția)
Infiintare pfa - poprire salariu silviurazvan silviurazvan Buna ziua, am o poprire pe salariu pusa de 2 luni iar toate conturile bancare imi sunt poprite, insa am facut contestatie iar avocatul imi spune ca se va ... (vezi toată discuția)