avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 191 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Verificare sold comunicat de firma de recuperare
Discuție deschisă în Executare silită

Verificare sold comunicat de firma de recuperare

Buna ziua,
Am tot solicitat firmei de recuperare sa-mi puna la dispozitie soldul ptr recuperarea creantei,dar aceștia refuza.Desi plătesc de 5 ani rate lunare de buna voie,recuperatorii tot cer bani.Conform graficului de rambursare si faptul ca am plătit lunar fara întrerupere ratele doar ca neputând să achit toata rata intr-o luna am dobândit întârzieri asa creditul a fost vândut fara sa fiu instintata sau sa primesc vreo hartie.Am plătit vreo 51000 ron in acesti 5 ani .Acum ma tot suna sa le mai plătesc 2000.Consider că am plătit cu vârf și îndesat.Am luat scadentarul am adunat toate ratele restante +dobanda +comisionul de administrare + cele intarziate(penalitati nu aveam ptr ca intr-un ctr de credit se recuperează întâi penalitatile apoi dobanda si principalul).Va rog sa-mi spuneti ce este de facut întrucât firma nu vrea sa-mi puna nimic la dispozitie ba mai mult ma suna si nu vorbesc.

Alte discuții în legătură

Comisioane abuzive ContSters320906 ContSters320906 Buna ziua, am urm. problema: - la un credit bancar ptr. nevoi personale, de 8 ani plaresc cu varf si indesat dar ptr. ca a avut o restructurare am ajuns sa am ... (vezi toată discuția)
Grafic de rambursare estimativ al ratelor? xc xc Am solicitat o reesalonare a ratelor pe 12 luni, timp in care trebuie sa platesc numai dobanda. Cererea a fost aprobata, am fost chemata la banca sa semnez ... (vezi toată discuția)
Credit ipotecar Ale1980 Ale1980 Buna ziua, Ne confruntam cu urmatoarea problema. Inca de la inceput va scriu ca noi am fost neatenti si am crezut in banca \\"X\\" si in functionari. In ... (vezi toată discuția)