avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1053 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... recalculare pensie de urmas?
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

recalculare pensie de urmas?

Tatal meu a lucrat in strainatate in perioada 1970-1989 in diverse tari.In aceasta perioada a lucrat efectiv 15 ani in perioade si durate de timp diferite.In Romania a avut salariu iar in strainatate a avut diurna.Fac precizarea ca in anumite tari ca Libia,Irak,Iran a avut conditii grele de munca,temperaturi ridicate,tari aflate in razboi.Tatal meu a decedat iar mama mea beneficiaza de pensie de urmas.Ma poate ajuta,sfatui cineva cu raspunsuri sau situatii similare sau orice fel de ajutor este binevenit.Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Calcul grupa pensie - lucru in strainatate Borza Borza Buna seara si La multi ani! Va rog daca se poate sa imi raspundeti la o intrebare: Am inteles ca Ordinul 50/1990 unde erau stabilite grupele de munca s-a ... (vezi toată discuția)
Perioada neluata in calcul la pensie Borza Borza Cristos a inviat! 1.In urma unei contestatii la decizia de pensionare prin care s-a contestat faptul ca nu a fost luata in calcul o perioada de 8 luni in ... (vezi toată discuția)
Acordare grupa i anterior 1989 in cazul detasarii in strainatate cyan cyan Un salariat a fost detasat intre anii 1986-1988 la o societate care desfasura lucrari in Iran in conditii de grupa I. In cartea de munca nu este mentionat ca ... (vezi toată discuția)