Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

prima activare , prima de incadrare someri

buna ziua, am si eu o intrebare, sint somer fara indemnizatie de cca 2 ani, nu am luat niciodata indemnizatie de somaj. Cam in urma cu un an, m-am inregistrat ca atare la oficiul fortelor de munca.Acum urmeaza sa ma angajez la o distanta de 25 km de domiciliu..am intrebat la resp. oficiu daca am dreptul la prima de activare si de incadrare..raspunsul a fost negativ,, caci trebuia sa ma inregistrez ca somer cu minim 30 zile inainte de a incepe lucrul !!! INTREBAREA MEA ESTE...NU ERA VALABILA INREGISTRAREA DE ACUM UN AN? MULTUMESC DE RASPUNS/
Ultima modificare: Luni, 12 Noiembrie 2018
sorinsorinel43, utilizator

Alte discuții în legătură

Angajare studii superioare iuliurs iuliurs Buna seara, Am absolvit o facultate in luna iulie, 2, m-am angajad cu data de 11 iulie 2008. Domiciliul stabil se afla la o distanta mai mare de 50 km fata de ... (vezi toată discuția)
Refuzul unui loc de munca oferit de cei de la somaj Iuli_ana Iuli_ana Buna ziua, Fiind in somaj am fost trimis de catre AJOFM Cluj (eu fiind din Cluj Napoca) la o companie anume, la care am aflat ca vor sa ma trimita la un sat ... (vezi toată discuția)
Prima de instalare si prima de incadrare la angajare AOlteanu AOlteanu Buna ziua. Este posibil sa primesc atat prima de instalare cat si prima de incadrare la un nou loc de munca dupa somaj, in conditiile stabilite (>50km)??? Sau ... (vezi toată discuția)