avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 189 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... O sentinta civila pronuntata pentru doua dosare
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

O sentinta civila pronuntata pentru doua dosare

Buna ziua,

Doua dosare de contestatii la executare s-au conexat intr-un singur dosar (de ex. 3 s-a conexat la 2). IN cadrul dos. 2, instanta s-a pronuntat si pe dosarul nr. 3 (acesta fiind conexat la 2). Se poate invoa in apel exceptia inadmisibilitatii sentintei civile pentru dos. 3?
Buna ziua,

Cand se conexeaza mai multe dosare se pronunta o singura hotarare.
Corect, dar instanta a dispus si pentru dosarul nr. 3. Adica s-a pronuntat si intr-un dosar unde nu era investita.
cum sa pronunte o hotarare intr-un dosar pentru care instanta nu este investita? aveti hotararea da? ce numar de dosar scrie? numar de dosar la care s-a conexat celalalt?
dosarul nr. 3 (contestatorul x) s-a conexat la dosarul nr. 2 - contesttorul y (adica si 3 a devenit 2). In sentinta civila, instanta a admis contestatia la executare a lui X cu mentionarea numarului de dosar 3, Pentru contestatorul 2 s-a pronuntat corect.
inteleg ca pentru 2 nu s-a pronuntat sau s-a pronuntat? daca nu s-a pronuntat se face completare la dispozitiv, dar totodata se reitereaza si in apel, pentru siguranta.

Alte discuții în legătură

Numarul unic al dosarului se pastreaza in cazul rejudecarii ? ABANA ABANA Va multumesc anticipat pentru raspunsuri.Intrebarile sint :: 1.Intr-un dosar avind numarul X/Y/2010(numar acordat de Judecatorie), Tribunalul admite ... (vezi toată discuția)
Nulitatea actelor de procedura? recurs. kutuabe kutuabe Va rog sa ma ajutati cu un raspuns competent in ceea ce priveste urmatoarea speta: In urma savarsirii unei contraventii,s-a intocmit p.v. ,drept pt care am ... (vezi toată discuția)