avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 631 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Sugestii şi reclamaţii O doamnă îmi șterge mereu întrebările
Discuție deschisă în Sugestii şi reclamaţii

O doamnă îmi șterge mereu întrebările

O doamnă îmi șterge mereu întrebările, nu știu ce are cu mine.
Cel mai recent răspuns: Hamarsold300 , utilizator 12:20, 26 Noiembrie 2018
Stegerea postarilor nu are nicio legatura cu persoana dvs, ci cu incalcari ale Regulamentului acestui Forum.
Dar ce am incalcat domnule Cornel Vasile ?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Intrebati moderatorul sectiunii din care vi s-au sters mesajele.

Nu cumva aveti mai multe conturi pe acest Forum ?

Fiecare utilizator este identificat printr-un singur nume de utilizator (user). Înregistrarea sub alt nume a aceleiaşi persoane se numește "clonă", iar aceasta practică nu este acceptată în nicio comunitate online. Consecinta este blocarea tuturor clonelor și suspendarea temporară (7 zile) a contului principal.
Ultima modificare: Duminică, 25 Noiembrie 2018
Cornel Vasile, Consilier juridic
Pai daca acea doamna ma blocheaza mereu, ca nu stiu ce are cu mine, eu ce sa fac, am facut mai multe conturi. M-a acuzat ca nu stiu pe cine am hartuit, da nu am hartuit pe nimeni, mi-a adus numai acuzatii false, nu i-am facut nimic acelei doamne, nu stiu ce are cu mine. Nu am facut nimanui niciun rau, nu stiu de ce imi sterge mereu intrebarile.
Ultima modificare: Duminică, 25 Noiembrie 2018
Hamarsold300, utilizator

Cornel Vasile a scris:


Nu cumva aveti mai multe conturi pe acest Forum ?

Da, a avut mai multe clone.

Hamarsold300, acest cont (cel principal) nu v-a fost suspendat niciodată deși ar fi trebuit, conform regușamentului. Nu vă mai faceți altele, scrieți doar de pe el și, foarte important, și nu mai hărțuiți userii de la care primiți răspunsuri. Ne-ați umplut de broscuțe nervoase și agresive (Broscuta 200, Broscuta300, Broscuta700) care erau permanent în război.

Alte discuții în legătură

Buna Mariomario 86 Mariomario 86 Buna am si eu o întrebare sunt nou si va rog sa ma scuzați pt eventualele greșeli . Sunt angajat agent paza pe timp de noapte si de curând am făcut ... (vezi toată discuția)
In aprilie 2019 am depus cerere pentru subventionarea locurilor ... sirconprest@gmail.com sirconprest@gmail.com In aprilie 2019 am depus cerere pentru subventionarea locurilor de munca pentru someri cu varsta peste 45 ani.Nefiind fonduri nu am fost contactati.In august ... (vezi toată discuția)