avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 689 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Videcohatul , prostitutie mascata
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Videcohatul , prostitutie mascata

Azi am avut curiozitatea sa vorbesc cu fetele de pe videochat, multe nici nu vorbesc cu romanii pentru ca le injura. Mi-am dat seama ca videochatul este de fapt o prostitutie mascata. Fetele se duc la interviu, acolo sunt pozate, apoi sunt amenintate ca daca nu intretin relatii sexuale cu clientii, pozele sunt facute publice. Unele fete sunt pipaite la zonele intime chiar de fetele care se ocupa cu recrutarea lor. Din pacate, aceasta meserie este legala, dar in spatele ei de fapt se ascunde prostitutia mascata. Patronii ademenesc fetele cu sume de 3000 de euro, dar fetele nu castiga in realitate nici macar 2000 de lei / lunar. ( patronii promit chiar 500 euro la interviu ) . Videochaturile nu declara la fisc nici veniturile reale, deci in acest domeniu este evaziune fiscala foarte mare, statul roman are mari pierderi. Din pacate nimeni nu vrea sa stopeze aceasta mafie. Ce se poate face atunci ? Care e parerea dvs ? Toate aceste lucruri mi-au fost povestite de o fata care practica videochat pe site-ul xhamster. Majoritatea fetelor sunt din familii sarace, sau familii dezorganizate.
Ultima modificare: Miercuri, 28 Noiembrie 2018
Hamarsold300, utilizator
Pai prostitutia nu mai este infractiune, este doar contraventie. Proxenetismul in schimb este infractiune.

Atata timp cat nu intretin fizic contacte sexuale cu clientii nu este prostitutie. Pipaitul nu este interzis, probabil cele pudice sunt astfel refuzate.

Evaziunea fiscala este alta mancare de peste, cu ea se ocupa alte institutii.
Da dar exhibitionismul stiu ca este infractiune. De ce fetele nu fac puscarie ?
Pentru ca nu fac exhibitionism pe strada/in parc/pe spatiul public.
Da, dar pe internet, nu fac exhibitionism tot pentru publicul care le vede ?
Nu e acelasi lucru, o fac intr-un spatiu privat, intre adulti care consimt, asta nu se pedepseste.

Alte discuții în legătură

Videochatul, prostitutie mascata ! Hamarsold300 Hamarsold300 Videcohatul , prostitutie mascata Hamarsold300 Utilizator 20:33, 28 Noiembrie 2018 Azi am avut curiozitatea sa vorbesc cu fetele de pe videochat, ... (vezi toată discuția)
Se poate solicita instantei expertiza psihiatrica a celuilalt parinte aiai aiai ? intr-un proces de divort si incredintare minor, motivat de urmatoarele: - agresivitate si impulsivitate crescuta (pana acum, fata de sotie); exista mai ... (vezi toată discuția)
Coruptie sexuala? andrei888 andrei888 buna seara.am savarsit o fapta.urind in boscheti,doua fete s-au holbat la mine(minore)vazand ca se uita,am inceput sa ma masturbez.acestea au fost interesate ... (vezi toată discuția)