avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 216 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... REZILIEREA UNUI CONTRACT
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

REZILIEREA UNUI CONTRACT

In urma cu 5 zile am avut Adunare generala extraordinara in care au fost alesi Presedinte si Comitet . Vechiul presedinte a plecat din tara si ne-a lasat cu o situatie financiara jalnica. Vechiul presedinte a incheiat in iunie 2017 un contract cu o firma de administratie in care Asociatia trebuie sa faca registrul de casa , registre de fond rulment absolut toate actele iar firma de administratie trebuie decat sa scoata listele de intretinere in rest NU are nicio obligatie ba mai mult Administratia NU poate rezilia contractul minim 5 ani. Cum putem rezilia acest contract pe care il consideram abuziv tinand cont ca aceasta firma nu este de acord cu rezilierea lui si ne ameninta cu actionarea in instanta. La incheierea contractului fostul presedinte nu a avui acordul nici a comitetului nici a locatarilor.
Cel mai recent răspuns: BEN46 , utilizator 10:44, 10 Decembrie 2018
Cazul dvs. necesita o abordare atentă cu actele in fata.
Mergeți cu toate actele la avocat.
Firma ar putea fi de buna-credința sau nu si acesta este un alt aspect relevant.
Buna ziua,

Acest contract semnat ne obliga pe noi ca asociatie sa ne luam o alta firma de Administratie care sa respecte legea 196/2018 . Actuala firma NU face incasari, plati, nu opereaza registru de casa, state de plata nu face decat generarea listelor dupa ce a primit toate documentele, iar pretul prestariei este la nivel cu o firma care face Administrarea totala pe contabilitate si tehnic. Oare nu exista paragraf in care sa anuleze acest termen exagerat?
Dreptul are norme care sunt interpretabile.
Generic este una si concret alta...
Mergeți la cel mai bun avocat pe care va permiteți să îl platiti si sa vedeti in concret situatia juridică.
Dreptul are norme care sunt interpretabile.
Generic este una si concret alta...
Mergeți la cel mai bun avocat pe care va permiteți să îl platiti si sa vedeti in concret situatia juridică.
@ iuliana Dragoi, v-ati dat raspunsul singura, mergeti la un avocat asa cum s-a mentionat, daca nu stiti cum sa abordati cu firma si ce sa-i cereti.
Actuala firma NU face incasari, plati, nu opereaza registru de casa, state de plata nu face decat generarea listelor dupa ce a primit toate documentele, iar pretul.

Alte discuții în legătură

Administrator Dragos15 Dragos15 Buna seara! Va rog sa mi Spune-ți cum trebuie sa procedez pentru ca vechiul administrator sa fie înlocuit? Țin sa Menționez ca am făcut toate procedurile ... (vezi toată discuția)
Avem nevoie de acordul de asociere al asociației de proprietari pentru branșarea la gaze, însă acesta lipsește. cum putem rezolva problema? administratorul refuză să se ocupe Ela C Ela C Avem nevoie de acordul de asociere din momentul infiintatii asociatiei de proprietari pentru depunerea dosarului pentru bransament gaze, insa acesta lipseste. ... (vezi toată discuția)
Ce trebuie avut in vedere la preluarea functiei de presedinte a unei asociatii de proprietari? luky64 luky64 Administratorul Asociatiei de Proprietari sa mutat din bloc,iar proprietarii m-au desemnat sa preiau functia de presedinte. Mentionez faptul ca nu mai aveam in ... (vezi toată discuția)