avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 430 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... bun aziua
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

bun aziua

Am avut un credit de consum la o banca din 1.10.2003, in valoare de 3500 Ron, si dupa atita ani EOS KSI m-au sunat azi acasa la ai mei, desi eu nu mai stau cu ai mei, dar adresa din CI este aceeasi, cu o somatie ca am de plata 8000 RON???, am cerut de la BC situatia mea unde la banca unde aveam din 2003 creditul de consum, scrie ca este "cont platit complet-cont cumparat de alt creditor, adica cei de la EOS..cred.
Nu s-a prescris suma din 2003..si cei de la recuperare am vazut pe lista de la BC, ca au cumparat datoria de 3500 RON, in 18.12.2008?..si azi m-au anuntat ca am de plata...8000 RON?....si foarte insistent.
Nu s-a prescris suma?..si de unde am atita de plata cind la Biroul de Credit, nu apar cu restantesub un an..0; in 1-5 ani, am o restanta care o platesc, si peste 5 ani..SUMA DE PLATA ESTE 0!!!..dECI LA EI S EPARE CA NU MAI AM DE PLATA?...
Va rog sa imi spuneti? Va multumesc
Cel mai recent răspuns: horia33 , utilizator 10:31, 20 Noiembrie 2009
Ce termen de rambursare avea creditul?
Din cate stiu datoria de plata a unui credit nu se prescrie :">
Dvs ati achitat sau nu respectivul credit? daca nu l-ati achitat, nu cred ca are vreo importanta ca apareti sau nu in evidenta Biroului de credit. Faptul ca nu apare acolo restanta nu va absolva de datoria de a plati.
termenul final era de 3 ani..deci s-a incheiat in 2006, era un credit pt un calculator
INteleg ca ati avut un credit angajat pe 3 ani.
ati platit toate ratele in acesti 3 ani?
Contractul s-a incheiat dupa cei 3 ani doar daca ati indeplinit obligatiile de plata.

Daca vrei sa vi se inteleaga situatia si sa primiti sfaturi, incercati sa dati rapuns intrebarilor puse...

nu am platit tot..mai aveam de plata suma de 3500ron, dar banca nu a mai zis nimic, si acum deodata a intervenit firma de recuperare...dupa atitia ani..deci ce am citit aici...s-ar fi prescris suma...asa am vazut ca au zis unii avocati de aici, mai ales ca nu m-au informat de ce dobinzi,penalitati mi-au pus...cei de la firma de recuperare, conf legii 677/2001

Alte discuții în legătură

Probleme cu societatea de recuperare tutipida tutipida M-au contactat recent cei de la [SOCIETATE RECUPERARE] in legatura cu un debit pe care il am la [FURNIZOR] din anul 2000. Debitul principal este de 134,84 RON, ... (vezi toată discuția)
Am aflat acum de existenta cardului tatalui meu decedat magureanu_77 magureanu_77 buna ziua ! am primit de la eos ksi instiintare ca tatal meu are o datorie la un card raiffeisen din 2003,de care eu nu am stiut mentionez ca tatal meu a ... (vezi toată discuția)
Consultare situatie biroul de credit dangeorge dangeorge Buna ziua, Am avut un credit luat in 2005 care ulterior s-a prescris. Nu a fost vina mea, e mai complicat. Am consultat Biroul de Credit acum cateva ... (vezi toată discuția)