avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1099 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizatie Insotitor
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatie Insotitor

Buna ziua am si eu o intrebare, bunica mea este batrana si este incapabila de a merge, de a se ingriji singura si de a manca singura, mama mea a fost cu ea la spital si dansii de acolo spun ca nu are nimic, este sanatoasa, acum intrebarea mea este: unde se poate merge pentru a obtine, un venit pe luna deoarece mama mea nu mai lucreaza si trebuie sa stea 24h din 24h cu ea, as dori sa stiu unde si ce trebuie facut, precizez ca sunt in zona Resita. Multumesc
Ultima modificare: Luni, 28 Ianuarie 2019
Manuela Rășină, administrator

Alte discuții în legătură

Gradul 1 de handicap gyongyi_sipos gyongyi_sipos Buna ziua, Sincera sa fiu nici nu stiu de unde sa incep... Bunica, mama mea si unchiul meu au locuit impreuna; bunica a murit luna trecuta. Unchiul (53 de ... (vezi toată discuția)
Sora bunicului meu mi-a donat o casă cu condiția s-o îngrijesc, obligație de care m-am achitat. acum fratele meu îmi spune că mă dă în judecată, poate ataca donația? crisaly17 crisaly17 Bună ziua! Povestea mea este următoarea: Mama mea a refăcut casa mătușii sale(sora bunicului),care nu avea alți moștenitori, nu a fost ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract de vanzare cumparare cu clauza de intretinere EdiG EdiG Bunica mea, doreste sa rezilieze contratctul de vanzare cumparare cu clauza de intretinere (propietari fiind parintii mei). Bunica, nu are o varsta inaintata ... (vezi toată discuția)