avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 927 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Schimbare adresa domiciliu minor
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Schimbare adresa domiciliu minor

buna ziua.
In cazul in care, la nastere, un minor a fost declarat pentru intocmirea documentelor pe adresa unuia dintre parinti, in timp acesta decedand, care este procedura de schimbare a adresei de domiciliu a minorului pe adresa parintelui supravietuitor?
Va multumesc.
Ultima modificare: Vineri, 1 Februarie 2019
aleunam, utilizator

Alte discuții în legătură

Carte de identitate la 14 ani hilda47 hilda47 Buna ziua ! As dori sa intreb daca mama are o anumita adresa in cartea de identitate iar pt fiica sa de 14 ani , nu are posibilitatea sa faca declaratia de ... (vezi toată discuția)
Buna seara as dori sa stiu ce acte imi trebuie pt luarea in spatiu ... ramymary2293@gmail.com ramymary2293@gmail.com Buna seara as dori sa stiu ce acte imi trebuie pt luarea in spatiu a nepoatei mele sa faca buletinul pt prima oara mama sa si tatal sau sunt ... (vezi toată discuția)
Acte necesare pentru reinnoirea buletinului? YoVali YoVali Tocmai mi-a expirat de curand buletinul, si nu stiu ce acte imi trebuie pentru a il reinnoi. Imi poate spune cineva pasii pe care trebuie sa urmez sa il ... (vezi toată discuția)