avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 600 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... impozit pe cladire
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

impozit pe cladire

Buna ziua,am in vanzare o casa cu teren cu tot,impozitul la zi achitat ,dar primaria ma obliga sa platesc integral pentru acest an impozitul,in contextul in care am cerut certificat fiscal pentru vanzare,este legal asa ceva?Multumesc.
Ultima modificare: Miercuri, 6 Februarie 2019
Bratu Florentina, utilizator

Alte discuții în legătură

Nulitate de drept a contractului de vanzare cumparare Flori14 Flori14 Buna ziua, As dori cateva lamuriri referitoare la legalitatea contractului de vanzare a unui imobil, teren extravilan in suprafata de 5000 mp. Pentru ... (vezi toată discuția)
Cerificat fiscal cosmafurca cosmafurca Bună ziua, am şi eu o îmtrebare: vreau sa cumpar o casă iar eu am nevoie de certificatul fiscal de la proprietar. Impozitul pe anul 2016 va trebui platit ... (vezi toată discuția)
Recuperare teren agricol Asavinei Dumitru Asavinei Dumitru Buna ziua! In anul 2005 tatal meu a incheiat o promisiune de vanzare cumparare a unui teren primind suma de 2700 lei integral,Reprezentantul societatii care ... (vezi toată discuția)