avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 755 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Scutire la taxe si impozite locale
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Scutire la taxe si impozite locale

Buna ziua , am o nelamurire la modul cum se aplica scutirea in cazul art .456alin. (1) lit. t , persoana cu handicap grav , depune documentele pt obtinere a scutirii in luna ianuarie 2019 , dupa modificarea art. prin L111/16.05.2018 , se introduce alin.(6) prin care se modifica la litera t , scutirea se aplica cu 1 a lunii urmatoare celei in care persoana depune documentele justificative , in Norme la pct 21(2) se specifica , scitirea se acorda incepand cu 1 ianuarie a anului urmator depunerii documentelor doveditoarte . Multumesc !

Alte discuții în legătură

Impozit pe cladire Vladcry Vladcry Bună ziua,mama mea are gradul de handicap 1 din 2014 până anul acesta am platit impozitul apartamentului nestiind că este scutită.m ar interesa sa stiu ... (vezi toată discuția)
Facilitati legea 448/2006 gfrone22 gfrone22 Buna, Sunt o persoana cu handicap grav (detin certificat eliberat permanent) si urmeaza sa ma angajez. Conform Legii 448/2006 (SECȚIUNEA a ... (vezi toată discuția)
Ce trebuie sainteleg din asta ..?! mayer mayer Am intalnit mai multe situatii in care normele de aplicare ale unei legi,exced anumite prevederi enuntate in mod explicit, chiar in textul de lege. Cat de ... (vezi toată discuția)