avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 260 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... anulare Autorizație de construcție
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

anulare Autorizație de construcție

Bună ziua, am hotărăre judecătorească definitivă. am și sesizări la primărie legate de AC eliberată în anul 2009, pe limita de hotar. sau deplasat și în teren și au făcut fotografii acum în 05.02.2019. Întrebarea este, primăria trebuie să dispuna anularea acestei AC? Precizez că procesul s-a desfășurat din anul 20016-2018.

Alte discuții în legătură

In ce conditii pot anula o autorizatie de constructie? bysnis bysnis In ce conditii pot anula o autorizatie de constructie? Din cate stiu se poate anula atunci cand nu se respecta codul civil, sau nu exista test de insorire ... (vezi toată discuția)
Demolare constructie ilegala om revoltat om revoltat Buna ziua! Am si eu o problema pe care doresc sa o aduc in discutie. Sunt proprietare al unei case cu un etaj in Bucuresti. Am obtinut o hotarare ... (vezi toată discuția)
Anularea unui titlu de proprietate Andreea4321 Andreea4321 Pe scurt situatia sta asa: avem hotarare jud. definitiva, irevocabila si executorie pentru un teren. Suntem 5 mostenitori (toti trecuti in acea hot ... (vezi toată discuția)