avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1541 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Scoaterea din registrul agricol este o procedura ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Scoaterea din registrul agricol este o procedura legala?

Locuiesc cu sotul si soacra in casa in care aceasta este proprietara. A mers cu noi si ne-a ajutat sa ni se elibereze carte de identitate mie(pe 10 ani) si fiicei mele.
Dupa un timp imi spune ca m-a scos din registrul agricol din pricina unor amenzi care au aparut la primarie(din perioada anterioara mutarii mele efective la adresa ei).
Fiica mea a avut nevoie de adeverinta pt.liceu si merg la primarie cu cartea de identitate in mana sa solicit adeverinta si constat cu stupoare ca sunt refuzata,pe motiv ca proprietara m-ar fi scos din registrul agricol.
Eu ii spun doamnei secretare ca locuiesc acolo inca,sunt nora ei,platesc facturi in casa aia,am carte de identitate valabila...ea nu si nu ..ca nu imi da adeverinta.
Ce vreau eu sa stiu este daca secretara a respectat legea(pe care eu nu o cunosc) in clipa in care a refuzat sa-mi elibereze adeverinta respectiva motivand ca soacra a lasat vorba daca vin si solicit,sa nu mi se elibereze nici o adeverinta.
Multumesc anticipat pt.raspuns.
Ultima modificare: Marți, 12 Februarie 2019
Adinna2020, utilizator

Alte discuții în legătură

Refuz eliberare adeverinta de la registrul agricol. Adinna2020 Adinna2020 Locuiesc cu sotul si soacra in casa in care aceasta este proprietara. A mers cu noi si ne-a ajutat sa ni se elibereze carte de identitate mie(pe 10 ani) si ... (vezi toată discuția)
Anexa 14 si adeverinta de la registrul agricol Justitiarul71 Justitiarul71 Cand se intocmeste anexa 14? Se poate intocmi si daca locuiesti la bloc sau numai pentru cei care locuiesc la casa? Adeverinta de la registrul agricol tine ... (vezi toată discuția)
Buletin Janoskaleonardo Janoskaleonardo Am o problema foarte mare si nu stiu daca sunteti in masura sa ma ajutati.Casa in care locuiesc este in curs de intabulare ..am extras pe teren platesc impozit ... (vezi toată discuția)