Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Locuință ANL

o persoana cu handicap care nu are loc de munca in localitatea de resedinta, dar care beneficiaza de o indemnizatie sociala de la primaria de resedinta, poate beneficia de o locuinta tip anl, desi unul dintre criterii prevazute de lege este acela de a avea un loc de munca in localitatea de resedinta?

Alte discuții în legătură

Drepturi copil cu handicap mihai_enculescu mihai_enculescu Buna ziua Sunt tatal unei fetite in varsta de 8 luni care este incadrata cu handicap grav cu drept de insotitor. Sotia este in concediu maternal si nu doreste ... (vezi toată discuția)
Posibilitatea prelungiri cic la 3 ani? cicica cicica buna am un baietel de 1 si 10 luni care are asm bronsic , intrebarea mea este se incadreaza aceasta boala in aceea grupa pt prelungirea la 3 ani concediului ... (vezi toată discuția)
Locuinta sociala Catalinaradu Catalinaradu Buna ziua! As avea o intrebare legata de locuinte sociale. Am primit in urma cu cativa ani o locuinta de la primarie, insa aceasta, nici atunci si nici acum nu ... (vezi toată discuția)