Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Personalausweis

Sunt Au-Pair in Germania
Sunt de nationalitate moldoveanca si posed pasaportul biometric . Dupa programul Au-Pair as vrea sa ramin in germania , ma gindesc sa fac un Ausbildung sau careva cursuri , e posibil de facut Personalausweis ? Daca ajuta cumva : Fratele meu la fel locuieste in Germania , eu sunt aici pe Viza doar 1 an

Alte discuții în legătură

O mica intrebare- conditii calatorie moldova mirongalina123 mirongalina123 Sunt cetatean Roman sunt stabilit in Italia nu am pasaport si vreau foarte mult sa fac o vizita in Republica moldova acolo unde se afla fratele meu care este ... (vezi toată discuția)
Daca am sezute in romania 82 zile cind pot pleca in spania???? RodykaM RodykaM Buna ziua sunt moldoveanca detin pasort biometric am sezute in Romania 82 zile fiind iubitul roman, momentan e in Spania, vreau sa plec si eu si am nevoie de ... (vezi toată discuția)
Casatoria unui cetatean moldovean cu un cetatean roman valyd valyd buna ziua, va rog frumos sa-mi dati un sfat si ajutati-ma. eu sunt moldoveanca, locuiesc in republica moldova, am un copil de 5 anisori care este trecut pe ... (vezi toată discuția)