avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 303 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... CAS si CASS pentru venituri realizate in alte ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

CAS si CASS pentru venituri realizate in alte jurisdictii

Buna ziua,

In 2018 am avut un venit rezultat din transferul partial al unor pasive financiare dintr-o alta tara in Romania.

In tara respectiva am declarat veniturile si am platit taxele aferente. Acum trebuie sa depun si declaratia unica la Anaf.

Conform tratatului pentru evitarea dublei impuneri, nu trebuie sa platesc impozit pe venit.

Dar, cum formularul nu este suficient de destept sa activeze sectiuni dupa cum este nevoie in functie de datele completate, nu imi este clar daca trebuie sa completez sectiunile care adreseaza CAS si CASS.

Ma poate ajuta cineva sa inteleg ce prevede codul fiscal?

Cu multumiri.

Alte discuții în legătură

Plata impozit si cass corespunzator venitului obtinut din vanzarea actiunilor in anul 2018 dfctcntr dfctcntr Buna ziua. Sunt persoana salariata, rezidenta in Romania. In luna Noiembrie 2018, am devenit beneficiarul unui venit in urma urmatorului eveniment: in luna ... (vezi toată discuția)
Declaratie fiscala pentru venituri din dividende de pe burse internationale stela223 stela223 Va salut, In cazul in care am incasat venituri extra-salariale din dividende obtinute pe bursa internationala, exista obligativitatea de a depunde ... (vezi toată discuția)
Cum se impoziteaza veniturile realizate in sua? cgbarsan cgbarsan Buna ziua, Voi incasa venituri din SUA si anume royalties de la o editura. Am intrebat la ANAF cum va fi cu impozitul, mi-au raspuns ceva foarte formal si ... (vezi toată discuția)