avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 512 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Cod TVA persoana fizica
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Cod TVA persoana fizica

Vreau sa cumpar un tractor din Franta, sunt persoana fizica, nu am societate. Vanzatorul imi cere codul de TVA intracomunitar, altfel trebuie sa platesc TVA 20% in plus fata de pretul de vanzare(in plus vreo 3000 euro). Am inteles ca pot cere la ANAF (?) acest cod. Cat dureaza obtinerea acestui cod, cat costa si ce implica acesta dupa achizitie? Trebuie sa depun declaratii? Platesc taxe, impozite?

Alte discuții în legătură

Achizitie autotractor germania adrlani adrlani Buna ziua, am o societate care este plătitoare de TVA și urmează sa primesc certificatul pentru Registrul operatorilor ... (vezi toată discuția)
Tva achizitii masini second hand Dl_Sandu Dl_Sandu Un I.I. neplatitor de TVA achizitionez masini second hand din UE .Sunt obligat sa ma inregistrez ca platitor TVA pentru achizitia si vanzarea de masini ? ... (vezi toată discuția)
Obtinerea cod de tva special doar pentru operatiuni intracomunitare Voltron Voltron Intrebarea mea este legata de Registrul Operatorilor Intracomunitari (ROI) cel care ține evidența persoanelor impozabile și persoanelor juridice ... (vezi toată discuția)