avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 641 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Insolvabil persoana fizica
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Insolvabil persoana fizica

Buna ziua,
Bunicul meu a decedat si avea datorii neplatite la impozitul aferent unui teren către Primăria din comuna unde locuia.
Moștenirea lui nu va fi dezbătută...Din cate am inteles de la rude nu vor sa dezbată moștenirea pentru averea defunctului.
Întrebarea mea este urmatoarea: organul fiscal local are posibilitatea să îl declare insolvabili pe bunicul meu decedat?
Multumesc mult pentru sprijinul acordat!
O zi frumoasa!

Alte discuții în legătură

In vederea stabilirii proprietatilor apartinand defunctului? askabout askabout In urma decesului ambilor bunici, au ramas 2 succesiuni, avand in vedere necunoasterea proprietatilor apartinand acestora precum si situatia juridica a acestor ... (vezi toată discuția)
Proprietar decedat- cine plateste impozitul? cercetasul cercetasul In anul 1992 bunicii sotiei au arendat un teren unei firme si nu au mai platit impozitul anual. De atunci, acestia au murit, la fel si mostenitorii directi( ... (vezi toată discuția)
Cum pot sa ma asigur ca voi fi chemata la succesiune? cristinaanghel cristinaanghel Buna ziua, Va rog sa ma ajutati si pe mine cu un raspuns in ceea ce priveste urmatoarea speta: tatal meu a decedat, si la inmormantare am aflat ca avea un ... (vezi toată discuția)