avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 517 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Arhivare facturi in original
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Arhivare facturi in original

Din practica contabila stiu ca facturile emise de furnizori trebuiesc arhivate in original, cele care sunt emise pe hartie, cele emise in format electronic sunt considerate originale. Dar nu am gasit in codul fiscal o mentiune referitoare la aceasta cerinta. Va rog sa-mi spuneti cf carui articol avem obligatia detinerii facturilor in original si nu in copie?
Ultima modificare: Miercuri, 27 Februarie 2019
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Imprimare facturi fiscale pentru arhivare goldlegend goldlegend Buna ziua ! Atat la firma cat si contabilitatea care ne tine evidenta avem acelasi program in care lucram. Practic, la sfarsitul lunii ii trimitem baza de ... (vezi toată discuția)
Am o factură scanată, primită pe e-mail și printată, însă contabila nu vrea sa o deconteze. ce este de făcut? Gya2000 Gya2000 Am o factura scanata, primita pe e-mail si printata, insa contabila nu vrea sa o deconteze. Ce este de facut? Mentionez ca nu pot intra in posesia unei facturi ... (vezi toată discuția)
Factura intracomunitara delphi delphi Sunt PFA neplatitor de TVA in tara, inregistrat in scopuri de TVA pentru intracomunitaer (cod TVA de la fisc) si inscris in ROI, am niste nelamuriri, la care ... (vezi toată discuția)