avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1666 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... teapa garantie quick mobile
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

teapa garantie quick mobile

Salutare,
Am luat recent o teapa de la service-return, service-ul quick mobile si as vrea sa stiu daca imi pot recupera prejudiciul in instanta. Eventual daca pot gasi aici pe cineva care sa se ocupe.
Am cumparat acum cateva luni un telefon Pixel 2 (3400 ron) de la ei si in urma unui software update am probleme cu camera. L-am trimis in service iar raspunsul lor a fost ca telefonul are zgarieturi asa ca am pierdut garantia.
In mod evident zgarieturile de pe carcasa nu au legatura cu driver-ul camerei.
In conditiile garantiei se gaseste aceasta clauza in rubrica Neaplicarea garantiei: "Uzura normala datorita utilizarii in timp a produsului (ex. uzura fizica mecanica si electrica, (..) zgarieturi, indoituri, material crapat)."
Dupa cateva cautari pe internet observ ca multi alti clienti quick mobile se afla intr-o situatie similara.
Se poate face ceva? Aceasta clauza pare sa fie aplicata abuziv in cazul meu. Este ca si cum ai pierde garantia la motor atunci cand zgarii vopseaua la masina.

Alte discuții în legătură

Clauza de excludere a garanției AndreeaMPopa AndreeaMPopa Bună ziua, am o problemă legată de un smartphone cumpărat acum un an și jumătate care a fost trimis de 3 ori în service in ultimele 2 luni. Prima ... (vezi toată discuția)
Garantie laptop lenovo bise bise Buna ziua! In luna Decembrie a anului trecut am sesizat 3 pixeli morti pe lcd-ul laptopului meu Lenovo. Pentru ca acesta era inca in garantie am sunat la ... (vezi toată discuția)
Garantie dupa reparatie dariad dariad Am returnat la magazin pentru reparatie un radiator cu halogen la care s-a ars un element. Am predat produsul pe data de 6 (sambata), iar garantia de 24 de ... (vezi toată discuția)