avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 537 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Lamuriri
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Lamuriri

SUNT ASISTENT PERSONAL PE TERMEN NELIMITAT PENTRU SOTUL MEU CU HANDICAP GRADUL 1 SI VREAU SA STIU, DUPA CE NASC SI INTRU IN CONCEDIUL DE CRESTERE AL COPILULUI, DACA IMI MAI MERGE VECHIMEA IN CAZUL IN CARE, NUMESC ALTA PERSOANA CA ASISTENT PERSONAL IN LOCUL MEU ?

Alte discuții în legătură

Concedierea ivanadrianstelian ivanadrianstelian sal,incerc sa intru in locul sotiei ,crestere copil pentru a nu ma disponibiliza,sun subofiter la jandarmi,am dat concurs si nu am luat,daca intru in crestere ... (vezi toată discuția)
1 luna concediu indemnizatie crestere copil pt. tata adryy adryy Buna ziua. Am urmatoarea situatie - am un copil cu grad de handicap in varsta de 3 ani, avand un certificat ce expira in aug 2015, urmand sa merg la comisie ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie insotitor - copil incadrat in grad de handicap grav dalerona dalerona Buna seara! As dori sa ma lamuriti in legatura cu o problema, desi am consultat mai multe raspunsuri pe forum, nu m-am lamurit pe deplin. Am un copil de 1 an ... (vezi toată discuția)