avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 529 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Plângere împotriva examinatorului auto
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Plângere împotriva examinatorului auto

Buna ziua , azi am dat a doua oară examenul auto in București . Am picat , sunt nemulțumită deoarece în aceste două examene fiecare polițist mă picat fără că eu să greșesc , a bifat mai multe puncte de penalizare . Chiar și instructorul este hotărât să facă o plângere către Politie pentru că își dă seama că este bătaie de joc . Din partea mea de cursant cum sau unde mă pot adresa că pe viitor sa fie urmăriți toți examinatorii pentru a se dovedi că se pica traseul și din vina polițistului.
Cel mai recent răspuns: mariustz , utilizator 12:41, 8 Septembrie 2019
Se poate depune contestatie, examenul e filmat si o sa fie vizualizata filmarea pentru a constata daca a fost corect sau nu examinatorul.
Se întâmpla să știe cineva ce pot face pentru a trece examenul auto? Șpaga nu se mai poarta , m-am interesat , cel puțin pe București.
Simplu, inveti sa conduci, iei examenul.
Ca daca iei pe spaga/pile/chestii te vedem la ora 5 la stiri, nu vrei asta nu?

Nicoleta 1988 a scris:

Se întâmpla să știe cineva ce pot face pentru a trece examenul auto? Șpaga nu se mai poarta , m-am interesat , cel puțin pe București.

Într-un final , am schimbat Școala de șoferi. Am dat de trei ori până acum și adevărul este că nu mă pot pune cu examinatorii , legea le dă dreptul să facă ce doresc cu acea fisa de examinare. Cu al treilea am mers fara probleme 10 minute după care mă pune sa opresc pe dreapta și ma declarat respinsă . Asta-i Romania....
Eu zic sa iei ore de condus suplimentare, sa inveti sa fii stapana pe volan si sa incerci iar.
Interesul examinatorilor nu e sa pice elevii, si chiar daca era mai strict, nu de atatea ori.
Stai linistita ca in alte tari sunt probe grele la permis, la noi e usor, deci asta-i romania si e bine momentan.

Alte discuții în legătură

Instructor auto rămas fără permis din cauza unei manevre a elevului. cum mă pot apăra? Nea Ilie Nea Ilie Avand cazierul auto imaculat,in peste 31 de ani de la obtinerea permisului auto de profesionist,avand peste 1 milion de kilometri parcursi si exercitand ... (vezi toată discuția)
Conducere fără permis. cum să mă comport optim în caz că sunt oprit de poliție și cum mă pot apăra? ContTemporar ContTemporar Salut tuturor, Sunt student in strainatate si am picat de 3 ori examenul de traseu. Fiind plecat mult timp din tara, scoala mea de soferi a expirat; mai ... (vezi toată discuția)
Cati au intrat si cati au picat la barou mars0212 mars0212 In unele orase s-au afista deja rezultatele. Cei care au norocul sa stie deja, poate ne spuneti si noua cati au intrat si cati au picat la voi in oras (vezi toată discuția)