avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 234 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Sunt rezident in Spania
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Sunt rezident in Spania

BUNA SEARA,SUNT REZIDENT IN SPANIA DIN ANUL 2006.VA ROG SA MA AJUTATI CU UN RASPUNS CIT MAI CLAR.AM PRIMIT LA DOMICILIUL MAMEI MELE IN ROMANIA O NOTIFICARE DE LA ANAF, (DECIZIE DE IMPUNERE ANUALA PENTRU STABILIREA CONTRIBUTIEI DE ASIGURARI SOCIALE DE SANATATE ANUL 2015 IN VALOARE DE 348).
MENTIONEZ CA EU SUNT PLATITOR DE TAXE SI IMPOZITE INCLUS ASIGURARI SOCIALE DE SANATATE IN SPANIA..CUM ESTE POSIBIL SA PLATESC SI IN ROMANIA ASIGURARI SOCIALE DE SANATATE DIN ANUL 2015??? VA MULTUMESC.
Ultima modificare: Joi, 11 Aprilie 2019
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Decizie de impunere anuala 630 Dani7623 Dani7623 Bună ziua, Numele meu este Daniel și am rezidenta în orașul Brașov. De aproape 15 ani locuiesc și muncesc în Spania, având rezidenta în aceasta tara, ... (vezi toată discuția)
Decizie de impunere dody1 dody1 in data de 15/04/2019 am primit de la ANAF o decizie de impunere anuala pentru stabilirea contributiei la asigurari sociale de sanatate pe anul 2015. Mentionez ... (vezi toată discuția)
Decizie de impunere anuala pentru 2015 Sonikka Sonikka Buna ziua. Am primit o decizie de impunere anuala pentru stabilirea contributiei la asigurari sociale de sanatate, prin posta saptamana trecuta, pe anul 2015, ... (vezi toată discuția)