Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Un practicant strungar, poate beneficia de grupa II?

Dupa absolvirea Liceului de Matematica-Fizica nr.1, am fost angajata in Santierul Naval Constanta la Sectia II Mecanica, practicant strungar, unde am lucrat timp de 7 luni, in 2 schimburi. Pot sa beneficiez de grupa II de ramura pentru aceasta perioada? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Elena Tescaru , utilizator 15:50, 18 Aprilie 2019
Ati semnat un c.i.m. ?
Multumesc, sincera sa fiu nu-mi aduc aminte.
Incercati sa obtineti o adeverinta de la S.N. Constanta si vedeti sa raspunsprimiti.
Puteti beneficia de grupa de munca numai in conditiile in care ati lucrat la un loc de munca/ post de lucru/ meserie incadrat(a) cu avizul ITM in grupa de munca si daca angajatorul v-a nominalizat in perioada respectiva ca beneficiar de grupa de munca.
Multumesc, voi cerceta!

Alte discuții în legătură

Adeverință grupa a ii-a de munca Elena Tescaru Elena Tescaru Am lucrat la Santierul Naval Constanta dupa absolvirea liceului, de la data de 2/10/1978 pana la data de 1/05/1979, in Sectia a-II-a Mecanica la Strungarie, ca ... (vezi toată discuția)
Grupa ii de munca Elena Tescaru Elena Tescaru Ma numesc Elena Tescaru, din Constanta. Am lucrat la SNC din 2/10/1978 pana in 1/05/1979 la Sectia a II a Mecanica la atelierul de Strungarie, avand ... (vezi toată discuția)
Sporuri si grupa de munca iliada1 iliada1 Am lucrat la I.M.M.U.M.(Intreprinderea mecanica de masini si utilaj minier)Baia-Mare din anul 1984 pina in anul 1991 ca si strungar .In acea perioada lucram in ... (vezi toată discuția)