avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 409 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Am luat țeapă cu o mașină, are motorul praf. Îmi ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Am luat țeapă cu o mașină, are motorul praf. Îmi pot recupera banii?

Buna ziua. Am nevoie de ajutor. Am cumparat o masina de la o femeie. Aceasta mi.a spus că nu are nimic, dar masina are motorul praf si ma costa mult sa o repar. Nu am trecut o pe numele meu si numerele la masina sunt tot ale ei. Am făcut doar un contract de vanzare-cumparare. Imi pot recupera banii?
Ultima modificare: Sâmbătă, 11 Mai 2019
Manuela Rășină, administrator
Nu ati facut o testare a mașinii la un service înainte de a încheia contractul?
In cazul achiziției mașinilor SH între persoane fizice, nu se acorda garanție.
Cati km avea la bord?
Avea 120000 de km si masina e din 2002. Din pacate nu m.am gândit să merg la service am mers ca prostul pe incredere avand in vedere ca femeia părea destul de ok.
3 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util
Trebuia sa fiti atent la masina sa fie ok și nu la vânzătoare!
Din 2002 cu 120 k km, vânzătoarea era vreo batranica ok din Germania care a făcut numai piața cu masina?
Sa nu ziceți ca e și diesel!
Nu era bătrînică din germania. Era tânără si era din România. A spus că folosea masina doar prin oraș sa isi duca copiii la grădiniță. Masina e pe benzina
Ce defecte are motorul de este praf?

Alte discuții în legătură

Am cumparat o masina din 2013 de la o pers juridica si am constatat ca e defecta catalin dumitrescu catalin dumitrescu buna ziua. acum 3 saptamani am cumparat o masina cu factura fiscala de la o pers juruduca, care aduce masini de afara. dupa ce am mers cu ea 350 km s-a aprins ... (vezi toată discuția)
Masina second hand - recuperare din pretul platit georgiana10 georgiana10 Buna ziua. in data de 16 10 2013 am cumparat o masina fara a ma consulta cu un mecanic. dupa ce am terminat cu actele, i am platit o am mers cu ea si mi s a ... (vezi toată discuția)
Buna seara,in urma cu o luna am cumpărat o mașina de la un ... bocanceag@gmail.com bocanceag@gmail.com Buna seara,in urma cu o luna am cumpărat o mașina de la un dealer auto,dupa 1 luna de zile mașina s-a defectat,de vina ar fi motorul, piston topit,bucati ... (vezi toată discuția)