avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 605 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Avize magazin agricol cu furaje de animale
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Avize magazin agricol cu furaje de animale

Buna ziua,

Am un srl cu ajutorul caruia imi fiscalizez activitatile de marketing(pana in cateva mii de lei lunar).

Doresc sa deschid un magazin agricol pe acelasi srl in aceeasi locatie, insa intr-o cladire deja existenta cu avize primite, iar aici incep intrebarile.

1. Magazinul o sa fie pe o strada de legatura mai mica (circulata intens)dar aproape de una dintre strazile de legatura. Practic doar adresa unde va functiona magazinul are strada si mai exista o gradina chiar in spate, iar celelalte 4 adrese sunt inscrise pe celelalte strazi, dar au iesiri pe strada magazinului. Am nevoie de ceva semnaturi de la vecini pentru a deschide un magazin agricol(inclusiv furaje)?

2. Pentru a putea comercializa furaje si mancare pentru animale(+unelte), de ce avize am nevoie pentru a fi totul 100% legal?

3. In cazul furajelor, am nevoie de un aviz care sa includa spatiu de desfacere, adica unde se vor face vanzarile si un depozit neaparat?

Multumesc pentru timpul acordat!

Alte discuții în legătură

Art. 1 din hg 128/1994 andreea_ara andreea_ara Buna ziua...as avea rugamintea sa-mi raspundeti cu provire la o problema. Eu am un bar la parterul unui bloc si in aceeasi scara pe spate, perete in perete cu ... (vezi toată discuția)
Infiintare depozit materiale de constructii aharmasel aharmasel Buna ziua!Va rog sa-mi spuneti ce acte sunt necesare infiintarii unui depozit de materiale de constructii in mediul rural.Mentionez ca terenul pe care vreau sa ... (vezi toată discuția)
Srl cu trei activitati la un punct de lucru alinedelea alinedelea Am urmatoarea situatie:un srl doreste sa deschida trei activitati in aceeasi locatie.Un magazin, un cabinet si o agentie. Intrebari: 1)autorizatia de ... (vezi toată discuția)