avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 783 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Executare silită legala dar netemeinica?
Discuție deschisă în Executare silită

legala dar netemeinica?

Buna ziua.In cadrul contestatiei la executare,prima instanta a apreciat ca demersurile facute de executor in a culege informati,nu sunt acte de executare( ex: adresa ITM,Evidenta populatiei..).
Insa instanta de apel,apreciaza ca s.c. data de prima instanta este LEGALA dar NETEMEINICA ! si a stabilit ca actiunile de mai sus sunt acte de executare menite sa intrerupa prescriptia si ca debitorul nu trebuie instiintat neaparat de acest fapt.
Drept urmare,intreb: sunt sau nu aceste actiuni acte de executare? si cum poate fi o hotarare legala dar netemeinica? Va multumesc

Alte discuții în legătură

Executare silita, gasirea debitorului ContSters382135 ContSters382135 Am de recuperat o suma . Executorula trimis somatia dar de la acea adresa a primit un fax prin care se arata faptu ca debitorul a locitacolo ca si chiraias dar ... (vezi toată discuția)
Prescriere suma de plătit catre executor INA_FM INA_FM Buna ziua! Acum multi ani, 11 mai exact, am inițiat o acțiune de executare a unui apartament (era pus gaj, notat in CF) pentru a recupera o suma ce îmi ... (vezi toată discuția)
Încetarea executării silite este act de executare ce resetează ... 1n$4n3 1n$4n3 Încetarea executării silite este act de executare ce resetează termenul de prescripție? Detaliile cazului: Dosar executare 1 - deschis în 2012 - ... (vezi toată discuția)