avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 501 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Discuţii politice şi legislaţie ... geoana sau basescu?
Discuție deschisă în Discuţii politice şi legislaţie electorală

geoana sau basescu?

pe cine votam in turul 2? de ce?:D


oare care ar fi raul cel mai mic? pentru ca sincer nu traim bine deloc, cel putin noi tinerii #-o
Cel mai recent răspuns: handsu , utilizator 14:11, 14 Decembrie 2009
Mizati pe bunul-simt al Dv. si mai putin pe logica care poate fi poluata in aceasta perioada de stratul gros al manipularii.
Incercam si cu Geoana,cu Basesacu ne-am lamurit!
si eu ma gandeam la geoana =D>
Si eu vreu o schimbare ..nu-n suport pe domnul Base da geoana e in PSD un partid plin de comunisti......cu cine sa votez ? help me.in turul 1 am votat cu Antonescu acum habar nu am ..
Cum am mai spus-o eu il votez pe Geoana in mod clar. Nu am culoare politica si nici nu ma intereseaza sa ma inscriu la vre'un partid. Il aleg pe Geoana pentru ca nu vreau sa mai continue dictatura de acum, chiar m-am saturat de Basescu. Alt motiv pt care il voi alege pe Geoana il reprezinta comportamentul calm, m-am saturat de circul facut de Basescu si sper ca relatiile externe pe care le are Geoana sa fie de folos Romaniei in perioada grea ce va urma.
Ultima modificare: Joi, 26 Noiembrie 2009
lilicrin, utilizator

Alte discuții în legătură

Cu cine ati votat? lilicrin lilicrin Stiu ca votul este secret, dar haideti sa facem un mic sondaj si o adunare sa vedem, dupa parerea forumului AvocatNet, cine ne va fi presedinte in urmatorii 5 ... (vezi toată discuția)
Ce parere aveti despre candidatii la prezidentiale ? davidpaulclaudiu davidpaulclaudiu https://www.youtube.com/watch?v=APuRJMTbEhE Raspuns pentru Alex C. : Traiesc intr-o tara libera, democrata care imi asigura prin drepturi sansa de a ma ... (vezi toată discuția)
Cu cine votati ? Costinel Burca Costinel Burca Pentru ca topicul cu cine ati votat a fost admis , inseamna ca si topicul cu cine votati este permis . ... (vezi toată discuția)