LauAmy 
	    	Utilizator

LauAmy 
	    	Utilizator	    

Buna seara,
Din pacate este foarte greu.
 Gabriel Klein Kiritescu 
	    	Utilizator

Gabriel Klein Kiritescu 
	    	Utilizator	    

Gabriel Klein Kiritescu, utilizator
 Gabriel Klein Kiritescu, utilizator 	
			 Dapix 
	    	Utilizator

Dapix 
	    	Utilizator	    

Dapix, utilizator
 Dapix, utilizator 	
			 mihaita-andrei	                   

Buna ziua.Am un copil minor din prima casnicie,tatal este decedat.M-am recasatorit,avem doi copii,vrem sa trecem[sa schimbam certificatul de nastere] si ... (vezi toată discuția)
	                    mihaita-andrei	                   

Buna ziua.Am un copil minor din prima casnicie,tatal este decedat.M-am recasatorit,avem doi copii,vrem sa trecem[sa schimbam certificatul de nastere] si ... (vezi toată discuția)

rrica	                   

Buna ziua!
Sotul meu a fost infiat acum 47 de ani de catre sora lui casatorita la acel moment.Pe certificat de nastere s-a trecut doar numele tatalui (sotul ... (vezi toată discuția)
	                    rrica	                   

Buna ziua!
Sotul meu a fost infiat acum 47 de ani de catre sora lui casatorita la acel moment.Pe certificat de nastere s-a trecut doar numele tatalui (sotul ... (vezi toată discuția)

sat	                   

buna seara, va supun atentiei dvs o problema mai complicata, doua persoane au avut \"viata in comun\" vreme de aproape 30 de ani, rastimp in care, au tot ... (vezi toată discuția)
	                    sat	                   

buna seara, va supun atentiei dvs o problema mai complicata, doua persoane au avut \"viata in comun\" vreme de aproape 30 de ani, rastimp in care, au tot ... (vezi toată discuția)