avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 543 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Ajutor privind utilizarea ... Nu mai pot trimite intrebari
Discuție deschisă în Ajutor privind utilizarea facilităţilor Avocatnet.ro

Nu mai pot trimite intrebari

Nu mai pot trimite intrebari.
Cel mai recent răspuns: Hamarsold1944 , utilizator 19:57, 10 Iulie 2019
Ba puteti , daca nu puteati nu ati fi putut posta nici subiectul asta.
Discutia cu evaluarea imobilelor am inchis-o ca nu va putem ajuta pe forum, mergeti la un specialist.
V-am mai sters un subiect tot pe tema evaluarii.
Nu trebuia sa mi le stergeti , poate se gasea cineva care sa ma ajute si pe mine ! Eu cred ca mi le-ati sters din alt motiv: ca am scris cum am fost nedreptatit de catre judecatorii din Romania, de catre judecatorii de la CEDO , de catre primarii, de catre prefecturi, de catre consilii judetene, de catre ANRP, care mi-a dat puncte mai putine decat mi se cuveneau. Consider ca oamenii trebuie sa spuna adevarul, altfel nu se poate schimba nimic in bine.
Ultima modificare: Miercuri, 10 Iulie 2019
Hamarsold1944, utilizator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Consider ca oamenii trebuie sa spuna adevarul, altfel nu se poate schimba nimic in bine.

Corect, sunt de aceeasi parere.. si daca ar fi sa spun adevarul.. cu toata sinceritatea va spun ca v-am sters mesajele pt ca eu consider ca bateti campii si sunteti nevorbit.

Puteti sa stergeti tot ! Chiar va cer sa stergeti tot ! Cu oameni care nu ma ajuta si imi spun ca bat campii, si care ma jignesc , nu am ce discuta !
Nu ma mai jigniti, !

Alte discuții în legătură

cineva imi sterge intrebarile pentru ca eu arat cat de corupti sunt judecatorii de la cedo si cei din romania marielamotte600 marielamotte600 Cineva imi sterge intrebarile pentru ca eu arat cat de corupti sunt unii judecatori de la CEDO si unii judecatori din Romania. Va deranjeaza faptul ca ii ... (vezi toată discuția)
Un barbat mi-a zis ca e ruda cu stra-stra bunicul meu vulpita200 vulpita200 Un barbat mi-a zis ca e ruda cu stra-stra bunicul meu, dar pana acum nu a facut dovada ca e ruda cu stra-stra bunicul meu. M-a pus pe mine sa fac dovada ca ... (vezi toată discuția)
Legea 165/2013 Anne Julie Anne Julie Tatal meu si unchiul meu au facut cerere la o primarie in anul 2001 in baza legii 1/2000 sa li se restituie 50 de hectare dupa un unchi al lor, iar in anul ... (vezi toată discuția)