avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 793 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Autorizatie ANSVSA pentru firma constituita in 2005
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Autorizatie ANSVSA pentru firma constituita in 2005

La un control al unui inspector ANSVSA la un mic magazin PFA ce vinde numai produse ambalate, acesta a dat ca neconformitate ca magazinul nu are autorizatie ANSVSA emisa in baza ordinului ANSVSA NR. 111/ 2008, in conditiile in care firma a fost infiintata ca PF in decembrie 2005, schimbandu-si denumirea si trecand la PFA IN 2009, obligata de lege. Este legal sa ceara asa ceva? Oare in 2005 la infiintarea PF nu era in vigoare un alt ordin pe baza careia se eliberau autorizatiile?

Alte discuții în legătură

Fisa de aptitudine Lielena Lielena La un control al unui inspector ANSVSA la un PFA care vinde produse ambalate, acesta a dat ca neconformitate lipsa \"Fisei de aptitudini\" pentru proprietarul ... (vezi toată discuția)
Controale dsv la interval de 4 luni contra unui cost de 50 lei ginan ginan Stimati domni, Poate ma ajuta cineva in a ma lamuri in urmatoarea problema: acum 1 luna am infiintat o I.I. cu obiect activitate comert cu legume -fructe si ... (vezi toată discuția)
Pfa si vanzarea produselor agricole productie proprie Miticabs Miticabs Am un PFA cod CAEN 0150-Activitati in ferme mixte (cultura vegetala combinata cu cresterea animalelor) infiintat pentru accesarea masurii 141(fonduri ... (vezi toată discuția)