avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 506 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitatea bugetară şi a ... Ce implica postul de contabil cu viza cfp primarie ...
Discuție deschisă în Contabilitatea bugetară şi a serviciilor externalizate

Ce implica postul de contabil cu viza cfp primarie comuna?

Buna ziua,
As dorii sa stiu de la colegii contabili cu viza de cfp primarie de comuna, sau oricine in si masura sa ma ajute, daca merita sa trec de pe postul de executari silite pe postul de contabil cu viza cfp, 10% la salariu sau ajutor de contabil fara nici un beneficiu, fata de executari silite (compartiment financiar-contabil) ce fac in prezent pe acelasi salariu. V-as fi profund recunoscatoare daca mi-ati da un sfat, deoarece nu stiu daca e bine sa preiau acesta raspundere. Mentionez ca nu am mai lucrat in contabilitatea institutiilor publice. Astept cu interes raspunsul d-stra. Va multumesc!
Ultima modificare: Marți, 27 August 2019
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Plata nelegala, comisie de receptie nelegala, conditii viza cfp, refuz viza, ... ? oanaportar oanaportar comisie de receptie nelegala, plata nelegala, conditii viza CFP, refuz viza, ... ? Va rog sa ma ajutati si sa imi dati un sfat cum se poate rezolva ... (vezi toată discuția)
Delegare atributii + spor + .... oanaportar oanaportar Bună dimineaţa ! Este un caz mai dificil. Vă rog din tot sufletul să mă ajutaţi cum trebuie să se procedeze. Contabilul şef al instituţiei ... (vezi toată discuția)
Viza cfp + ordine si obligativitate: semnaturi si vize facturi? oanaportar oanaportar Va rog sa ma ajutati cu un sfat in domeniul contabilitatii cu privire la urmatoarea problema: - este vorba despre o publica - colegul meu, economist, a ... (vezi toată discuția)