Buna ziua,
Sotia mea a fost crescuta de bunicii ei. Parintii ei s-au despartit de la o varsa frageda, tatal a disparut din viata ei iar mama ei nu s-a ocupat apsolut deloc de cresterea ei. A plecat de acasa inca de cand avea 4-5 ani pentru a sta cu un barbat care a intretinut-o (ea nu a lucrat) de atunci pana in prezent. Totusi, in tot acest timp, in fiecare weekend vine acasa, mananca si consuma fara a aduce macar o paine.
Problema este ca in ultimii 5 ani, de cand bunicul sotiei a decedat, certurile si scandalurile sunt la ordinea de zi in fiecare weekend.
Situatia e urmatoarea: Imediat dupa ce batranul a decedat, soacramea si-a cerut partea de pe urma lui. S-a mers la notar s-a stabilit partea ei la 6000 de euro si s-au platit de catre batrana. Ca urmare a acestui fapt, batrana a facut act pentru casa sa fie mostenita in totalitate de sotia mea dupa moartea dansei. De atunci, in fiecare weekend vine acasa, consuma bauturi alcoolice si face scandal, distruge, urla ameninta. Politia refuza sa mai vina, a venit de nenumarate ori, ne-a spus sa nu o lasam inauntru. dar ea sare gardu sau vine prin gradina, chiar daca incuiem usa.
Va rog din suflet sa imi spuneti care sunt pasii de urmat si daca avem nevoie de dovezi sau martori. Mentionez ca batrana, proprietara de drept, se deplaseaza cu dificultate avand 6 operatii la un picior, nu as dori sa o taram prin tribunal.
Va multimesc!
Cel mai recent răspuns:
openfire12 , utilizator
12:17, 11 Octombrie 2019