avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 545 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... TP in baza legii 18/1991 Speta nemaintalnita,iesire ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

TP in baza legii 18/1991 Speta nemaintalnita,iesire din indiviziune,partaj coproprietari

Buna ziua si scuze va rog pentru exprimarea poate neclara.
TP in baza legii 18/1991 dupa autorul A (bunicul meu)
7 mostenitori trecuti pe TP eliberat in 1997.
B sotia autorului impreuna cu 4 copii renuntatori la succesiune in baza art.700 vcc
C al 6-lea pe titlu,copil (tatal meu,decedat) acceptant succesiune 1/2 conform certificat mostenitor
D al 7-lea pe titlu,nepot (fratele meu vitreg) mostenitor testamentar 1/2 impreuna cu tatal nostru
Si acum apar problemele :
CEREREA pt.reconstituire a facut doar tatal meu decedat (C) dar atentie a trecut la Subsemnatul numele mamei lui (bunica B) apoi a trecut la rubrica fiul lui : numele parintilor lui iar la adresa a trecut adresa lui nu pe a bunicii,iar in final normal semnatura doar a lui.
In urma unei cereri la primarie privind actele ce au stat la baza eliberarii titlului in afara de aceasta cerere,certificat nastere si certificat casatorie bunica, am aflat de o anexa nr.3 (nu stiu cum a aparut)cu cei mentionati mai sus pe titlu.
Problema 2 :
Tatal meu decedat a avut in posesie (inca avem aceasta posesie) aproape 1.8Ha de teren extravilan de peste 20 de ani,pe considerentul intelegerii intre frati cum ca tatal meu sa ocupat de reconstituire si munceste cota lui,a mamei decedate (B) si a fiului
3 frati 0.6 Ha etc..necontestat
INTREBARE :
Cum pot obtine dreptul de proprietate pe terenul detinut si lucrat de tatal meu peste 20 de ani in conditiile date avand in vedere ca fratele meu (D) nu doreste sa participe civilizat la notar (posibil sa nu vina nici la judecata)
Daca am omis ceva,promit sa completez in urma intrebarilor cat mai urgent.
Ce fel de cererere trebuie sa fac catre judecatorie pt.a obtine dreptul de proprietate pe acest teren (trecut la rolul tatalui meu toti anii) In titlu 3.4 Ha si 7 mostenitori
Va multumesc anticipat. Stima
Ultima modificare: Duminică, 1 Septembrie 2019
andreeaemilia95, utilizator

Alte discuții în legătură

Legea funciara 247/2005 - intre ce ani trebuie sã se încadreze actele doveditoare, 1945-1949? Balaurul Balaurul Buna ziua; Am 1 certificat fiscal din care reiese că strabunul meu avea in 1941 o suparafaţa de 42 HA. Am alt certificat fiscal si un Certificat de ... (vezi toată discuția)
Probleme succesiune teren extravilan. Am si eu o problema cu o succesiune si v-as ruga mult de tot daca ar putea cineva sa ma ajute cu un raspuns. Exista un titlu de proprietate ( 10 ha teren ... (vezi toată discuția)
Suplimentare mostenire mya69 mya69 Buna ziua, In 1998 a decedat tatal meu si am facut succesiunea dupa dansul (eu si fratele meu am renuntat in favoarea mamei) pentru tot ce avea in ... (vezi toată discuția)