avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 229 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Asociații de proprietari - incompatibilitate
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Asociații de proprietari - incompatibilitate

Seful biroului de Relatii cu asociatiile de proprietari din cadrul primariei este in incompatibilitate cu sotul/sotia care este administrator de asociatie de proprietari?
Ultima modificare: Luni, 23 Septembrie 2019
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: Dr.Virgil Dan Amza , Evaluator 14:23, 26 Octombrie 2019
Buna ziua,
Nu vad care ar putea fii problema, administratorul este angajatul asociatiei pe cand reprezentantul acesteia in relatia cu tertii, printre care si primaria, este presedintele acesteia.
Biroul de Relatii cu asociatiile de proprietari din primarie, resp[ectiv, seful biroului, "discuta" in relatiile cu asociatiile, doar cu reprezentantul asociatiei de proprietari - presedintele, da?
Daca va ganditi altfel, inseamna ca de la presedintele tarii, in jos, toate rudele de 'nspe grade cu acesta, nu ar fi compatibili, pe la scoli, inspectorate, societati comerciale, etc.
De ce nu putem fi seriosi, macar o clipa sau, de ce nu gandim serios cand punem o intrebare?
Ma gandesc serios,unul dintre soti este sefu biroului din cadrul primariei,,Biroul de Relatii cu asociatiile de proprietari'' ,iar celalant sot este administrator de asociatie.Cum il verifica?
Daca aveti suspiciuni...va adresati acestui birou...Nu va convine rezultatul controlului, sau credeti ca este viciat...strangeti probe si mergeti in instanta.
nu este vorba despre rezultatul controlului.Este vorba daca este sau nu este incompatibilitate intre sefu biroului de la primarie si administratorul asociatiei care sunt sot/sotie?

Alte discuții în legătură

Intrebare asociatii de proprietari Stanciut Stanciut Sotia este sef la Serviciului de Sprijinire si Indrumare a Asociatiilor de Proprietari din cadrul Primarie iar sotul este administratorul unei asociati de ... (vezi toată discuția)
Compatibilitate Gelu222 Gelu222 Buna ziua, O asociatie de proprietari,a angajat un administrator (PFA). Ulterior,Președintele asociatiei a delegat administratorul să reprezinte asociația ... (vezi toată discuția)
Asociatia de proprietari - functia de presedinte este compatibila cu cea de administrator? carmenjerpelitu carmenjerpelitu Va rog foarte mult poate ma lamureste cineva daca functia de presedinte este compatibila cu cea de administrator?Poate primaria unei localitati sa desemneze pe ... (vezi toată discuția)