Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

GDPR incalcat

In urma unei reclamatii pe care am facut-o la adresa unui dr dintr-o clinica medicala, raspunsul a fost trimis unei alte persoane (fosta colega de serviciu). Banuiesc ca i s-a trimis ei deoarece pe abonamentul meu il inscrisesem si pe fiul ei.
Problema este ca in mailul care i s-a trimis respectivei colege, s-a dezvaluit si situatia mea medicala (ca sunt insarcinata).
Ma intereseaza sa stiu ce ar trebui/ce ar fi normal sa faca clinica in situatia de fata pentru a remedia problema.
Ultima modificare: Joi, 26 Septembrie 2019
Alexandru Alexandra, utilizator

Alte discuții în legătură

Calomnie mamimanuma mamimanuma Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu urmatoarea speta. In data de 9 iulie ac, am trimis un sms catre medicul de familie al fetitei rugand sa imi spuna cum sa o ... (vezi toată discuția)
Impunere consult desi este facut la alta clinica - practica neconcurentiala? c0rn3l c0rn3l Salut, Recent am vrut sa fac programare la recuperare medicala la o clinica privata insa mi-au spus ca nu se poate, daca nu merg la un doctor de recuperare ... (vezi toată discuția)