avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 775 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Asistent privat
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Asistent privat

Ce acte sunt necesare pentru a putea lucra ca asistent privat la domiciliu? Mentioned ca as dorii sa lucrez pe cont propiu? Multumesc. Am inscriere si experienta plus cunosc proceduri de nursing avansate si am echipamentul meu personal.

Alte discuții în legătură

Asistent personal B.D. B.D. Pot sa fiu asistent personal pt persoana handicap grav daca lucrez pe cont propiu (firma reflexoterapie)? Care sunt actele necesare? (vezi toată discuția)
Srl cu activitate de igiena si infrumusetare Curecheriu Nicoleta Curecheriu Nicoleta Buna ziua, mi am deschis un SRL cu activitate de igiena si imfrumusetare. Eu am calificare de tehnichian protezist unghii, am voie sa fac pedichiura fara ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, cum poate un deținut să ceara eliberarea unei noi ... URIAS URIAS Buna ziua, cum poate un deținut să ceara eliberarea unei noi cărți de identitate/să iși schimbe domiciliul, ținând cont că este în penitenciar, iar ... (vezi toată discuția)