avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 676 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Primaria a schimbat numarul de imobil. Sunt obligat sa ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Primaria a schimbat numarul de imobil. Sunt obligat sa schimb talonul masinii?

Primaria a modificat numarul strazii din adresa de domiciliu. Avem doua autoturisme si o multime de contracte de utilitati. Faptul ca sunt obligat la cheltuieli suplimentare si pierdere de timp pentru documente pe care le-am mai platit o data nu reprezinta un abuz al autoritatii locale in ceea ce ma priveste? Exista vreo cale de atac pentru aceste situatii?

Alte discuții în legătură

Ce soluție există? Sepiaprovs Sepiaprovs Bună ziua Locuiesc într-un municipiu al jud. Vaslui in care, in urma unui proiect european, 99% din strazi au fost asfaltate, cu excepția catorva printre ... (vezi toată discuția)
Poate fi considerata discriminatorie modalitatea de calcul a impozitelor auto si pe cladiri ? Bobosan Bobosan Buna ziua. In ultimii ani, pentru impozitul auto s-a mers pe principiul ca cine are motor mare sa plateasca mai mult. Pana aici nici o problema, e normal ca ... (vezi toată discuția)
Cumparare teren intravilan de la primarie raluk11 raluk11 Am cumparat un teren, in intravilan de la Primarie in urma unei licitatii. Spuneti-mi va rog in ce lege se stipuleaza obligatiile Primariei de a face strazi, ... (vezi toată discuția)