avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 637 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Proprietarul la care băiatul a stat în chirie, ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Proprietarul la care băiatul a stat în chirie, fără contract, cere cheltuielile cu renovarea făcute după mutarea lui. M-am oferit să plătesc jumătate din ele, însă vrea toată suma și mă amenință. Ce e de făcut?

Băiatul meu a stat în chirie timp de un an de zile într-o garsonieră fără vreun contract plătind în fiecare lună 130 € + cheltuielile după ce a plecat din casă proprietarul a renovat casa schimbând calorifere instalații Și multe altele. Acum domnul are pretenția ca eu să-i plătesc toate cheltuielile vreo 12 milioane mai exact. I-am spus că nu mi se pare normal și că sunt de acord să plătesc Jumătate din suma cheltuită însă domnul nu este de acord și ma amenință ,ce este de făcut .
Ultima modificare: Vineri, 25 Octombrie 2019
Manuela Rășină, administrator
Pentru ce cere suma aceasta?
11 din 12 utilizatori consideră
acest răspuns util
Ce este de facut?? Sa nu-i raspundeti...Baiatul a plecat, contract nu a avut...pa!
Pentru că și-a cumpărat lucruri noi specificând că copilul meu i le-a stricat

Ionut.ion a scris:

Pentru ce cere suma aceasta?

7 din 7 utilizatori consideră
acest răspuns util
Va trebui să intenteze o acțiune în răspundere civilă delictuală,
Pt această sumă, mă îndoiesc că va intenta proces și oricum va fi greu să dovedească vinovăția, fapt ilicită, etc!
Ultima modificare: Joi, 24 Octombrie 2019
gi-jane2, moderator
9 din 10 utilizatori consideră
acest răspuns util
Prostie. Nu-l bagati in seama. Cu ce va poate ameninta si cu ce drept?! El in schimb poate avea probleme ca un an de zile a inchiriat garsoniera la negru. Nu va mai faceti griji din cauza lui. Nu are ce sa va faca.

Alte discuții în legătură

Bună ziua! am nevoie de un sfat într-o problemă delicată. ... GabrielAtanasescu GabrielAtanasescu Bună ziua! Am nevoie de un sfat într-o problemă delicată. Acum câțiva ani, am închiriat un apartament. Nu a fost nicio formă de contract, nici măcar ... (vezi toată discuția)
Proprietar de apartament ma suna dupa 2 ani de la incetarea contractului de inchiriere musaca musaca Buna ziua, Am o intrebare daca va rog: este posibil ca dupa 2 ani de zile de la incetarea unui contract de inchiriere a apartamentului in care am stat in ... (vezi toată discuția)
Se considera.. jonelsorel jonelsorel fapta penala de inselaciune neindeplinirea obligatiei unui chirias de a-si plati cheltuielile de initretinere si utilitati pe perioada inchirierii unui imobil ... (vezi toată discuția)