amarianaro	                   

ITP Auto Daca fiului meu i s-a retinut carnetul si Certificatul ...
ITP Auto
Daca fiului meu i s-a retinut carnetul si Certificatul de inmatriculare pentru ... (vezi toată discuția)
	                    amarianaro	                   

ITP Auto Daca fiului meu i s-a retinut carnetul si Certificatul ...
ITP Auto
Daca fiului meu i s-a retinut carnetul si Certificatul de inmatriculare pentru ... (vezi toată discuția)

amarianaro	                   

ITP Auto
Daca fiului meu i s-a retinut carnetul si Certificatul de inmatriculare pentru depasirea termenului de valabilitate ITP, inseamna ca aceasta masura ... (vezi toată discuția)
	                    amarianaro	                   

ITP Auto
Daca fiului meu i s-a retinut carnetul si Certificatul de inmatriculare pentru depasirea termenului de valabilitate ITP, inseamna ca aceasta masura ... (vezi toată discuția)

Bogdan Bibicu	                   

Buna ziua!
As dori sa stiu daca se face dosar penal pentru circulatia cu o masina cu inmatricularea suspendata din cauza de ITP expirat. Daca da, cui ma ... (vezi toată discuția)
	                    Bogdan Bibicu	                   

Buna ziua!
As dori sa stiu daca se face dosar penal pentru circulatia cu o masina cu inmatricularea suspendata din cauza de ITP expirat. Daca da, cui ma ... (vezi toată discuția)