avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 666 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Ce legi se opun înstrăinării buletinului?
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Ce legi se opun înstrăinării buletinului?

Rețin că acum câțiva ani a devenit valabilă o măsură prin care înstrăinarea buletinului este interzisă, în cazuri precum lăsat la intrarea într-o instituție sau organizație etc. Ce lege reglementează acest lucru? Este valabil doar pentru buletin sau și pentru alte documente de identificare (Ex. carnet șofer). Multumesc!

Alte discuții în legătură

Circulatie itp expirat Bogdan Bibicu Bogdan Bibicu Buna ziua! As dori sa stiu daca se face dosar penal pentru circulatia cu o masina cu inmatricularea suspendata din cauza de ITP expirat. Daca da, cui ma ... (vezi toată discuția)
Contestarea unei vanzari in cazul unui bolnav de alzheimer ina_enache ina_enache Buna ziua. As vrea sa imi spuneti parerea dvs. legata de urmatoarea problema. Tatul si fratele mau au murit recent, iar mama a fost diagnosticata cu ... (vezi toată discuția)
Carte identitate - reinnoire, proprietar spatiu cu avc corinaaurora corinaaurora buna , sant corina si vreau sa va spun ca in luna Decembrie imi expira buletinul si vreau sa va spun ca adresa mea de pe buletinul actual este pe adresa mamei ... (vezi toată discuția)