avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 432 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... intrebare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

intrebare

Buna seara,

Am un contract de servicii incheiat la distanta. Pe langa contractul acesta am achizitionat si un echipament. Au trecut aproape 10 luni si vreau sa renunt la contract, stiu ca nu e problema acest lucru dar in contract scrie "In cazul in care in cadrul Ofertei Promotionale a fost achizitionat si un Echipament clauzele referitoare la Restul de plata se aplica conform contractului de achizitie Echipament."si nu inteleg la ce ce se refera.

Echipamentul a fost achizitionat in baza unei reduceri si platit integral factura.

in cazul renuntarii unilaterale a contractului de servicii mi se poate imputa sa platesc si echipamentul la pretul integral?

Mentionez ca in contractul respectiv singura clauza referitoare la echipament este cea mentionata mai sus.

Alte discuții în legătură

Probleme cu telefon cumparat la oferta promotionala rabdatoare rabdatoare In aprilie 2015 am achizitionat un pachet voce si date plus un telefon.Potrivit ofertei promotionale si conform contractului am beneficiat de serviciul voce ... (vezi toată discuția)
Denuntare unilaterala contract telekom anabobyuta anabobyuta in urma notificarii primite de la Telekom pe care o atasez: ”NOTIFICARE PRIVIND MODIFICAREA UNILATERALĂ A CONTRACTULUI AVÂND CA OBIECT SERVICIILE ... (vezi toată discuția)
Incetare contract raduaw raduaw Buna,acum cateva luni 1,2 am auzit ca sa introdus o lege in Romania prin care clientul poate renunta la un abonament/contract indiferent daca e incheiat pe ... (vezi toată discuția)